INTERNE TRAINING

Interne training is een mogelijkheid wanneer u wel een extra handje kunt gebruiken bij het aanleren van nieuw gewenst gedrag. Nubis neemt uw hond in een gezin op, waar uw hond samenleeft met man, vrouw, kinderen en 3 andere honden.
U begrijpt dat uw hond wel sociaalvaardig met andere honden en kinderen moet zijn!
Uw hond wordt in dit gezin getraind op vooraf in overleg met u bepaalde punten. Na 3 weken keert de hond weer naar u terug. Taak aan u is om dan de training voort te zetten. U wordt hierbij niet aan uw lot overgelaten, maar begeleid en bijgestaan door Nubis.

Intake gesprek

Nubis komt bij u langs om het gedrag van uw hond te beoordelen, en de mogelijk- en onmogelijkheden te overleggen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Uw wensen en verwachtingen worden besproken, en het gedrag van de hond geobserveerd. Eventueel maken wij een afspraak voor de periode waarin uw hond de training ondergaat.

Interne periode

Uw hond wordt bij u thuis opgehaald, en u krijgt materiaal om te lezen en u in te verdiepen tijdens zijn afwezigheid. Uw hond woont gedurende een periode van 3 weken in een gezin, en wordt daar getraind. De trainers van uw hond zijn op deze manier 24 uur per dag bij uw dier aanwezig, en kunnen uw hond zo optimaal begeleiden. Zo wordt er razendsnel gewenst gedrag aangeleerd.


Interne training uw hond wordt 24 uur per dag begeleid naar gewenst gedrag.

Thuiskomst

Na 3 weken keert uw hond weer bij u terug. Het is nu zaak dat u zelf de training voortzet. Nubis kan u een fantastische voorsprong geven, maar wanneer u niets in de omgang met uw hond verandert, zal de hond snel weer in zijn oude gedrag terugvallen. Maak gebruik van wat er door de trainers van Nubis bij uw hond is aangeleerd. Door bij thuiskomst consequent op met u besproken punten te gaan trainen, maakt u het aangeleerde, gewenste gedrag van uw hond tot een goede gewoonte en zal het blijven bestaan.