DIGITALE WALL OF FAME

Op de hondenschool was er een Wall of Fame. Ter vervanging is hier de digitale Wall of Fame.
U treft hier diverse honden aan die u voor gingen bij Nubis.


Zaynah en Toby

Met zowel onze Berner Sennenhond Zaynah (helaas te vroeg overleden) als Berner Toby (inmiddels alweer bijna 2 jaar)
heb ik bij Femke en Jacco zo'n beetje alle gehoorzaamheids- cursussen gevolgd. Heb ik daarmee perfect luisterende honden gekregen? Nou, niet helemaal, het blijven natuurlijk wel eigenwijze Berners… Maar bijna perfect is het wel!
De meerwaarde van Nubis zit 'm wat mij betreft in hun liefde voor de hond. Jacco en Femke hebben mij ingewijd in de gedachtenwereld van de hond, waardoor ik op een goede manier op zijn gedrag kan reageren. En dit alles met het nodige relativeringsvermogen en humor!

Veel succes en groeten
Sandra Meijer

Pip, havanezer

Wij zijn zo blij met jullie omdat jullie met de mogelijkheden én de onmogelijkheden van hond en baas een zo optimaal mogelijke samenwerking proberen te realiseren. Jullie overtuiging, kennis, inzet en vooral bereidheid maken het voor ons vertrouwd en speciaal.
Storm, engelse bulldog

Wie zegt dat een engelse bull niets kan leren, snapt er helemaal niets van. Onze Storm is bij Nubis begonnen op de puppytraining, en nu ze 8 maanden is heeft ze al heel wat trainingen er op zitten. Het gaat in een wat "rustiger" tempo, maar ze doet het wel! Storm is onze eerste hond en dank voor Jacco en Femke die ons wegwijs maakten in de hondenwereld.
Jacqueline van der Linden
Guapo en Alika

Dit zijn mijn honden Alika en Guapo. Met Alika ben ik bij Nubis hondenschool terecht gekomen. Ze was toen een ongeleid projectiel die luid blaffend overal opaf rende en op andere honden dook. Na vele hele gezellige lessen bij Jacco en Femke is zij nu een compleet andere hond. Zij loopt nu stil en los volgend een andere hond voorbij. Wil bij deze meteen even mijn bewondering uitspreken voor het enorme geduld dat Jacco en Femke hebben bij veel baas-hond-combinaties. Ik heb erg veel van de lessen geleerd.
Suzanne van Erp (mevrouw Alika)
Silke, Timber en Duque

Hier heb je foto's van Silke, onze mislukte Stabij, Timber, de enige Garafiano ooit bij Nubis, en Duque de Samoyeed van mijn zoon. Drie heel verschillende honden qua uiterlijk en karakter. Maar dankzij de baas-hond gerichte training bij Nubis, zijn ze nu alle drie leuke, gelukkige en gehoorzame honden. Silke heeft verschillende cursussen gevolgd, ook behendigheid, en mobility. Ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met een gevoelig hond.
Timber komt uit La Palma (via stichting AAI). Hij was als heel klein pup gedumpt en we hebben hem geadopteerd. Hij is een erg zelfstandige hond en ik moest andere technieken leren met hem.
Zelfs Duque, geadopteerd uit Spanje (via stichting PAWS), een mishandelde, ongetrainde volwassen hond, die niet eens de hele basis cursus heeft kunnen volgen is nu een geweldige hond, dankzij de dingen die mijn zoon leerde in zijn korte tijd bij Nubis. Dank je Jacco en Femke voor jullie inzet, jullie inzicht, jullie tijd en jullie humor.
Bentley, Britt en Saartje

Met Bentley, onze Beagle-reu, zijn wij als onwetende hondeneigenaren naar de puppy-cursus bij Femke en Jacco gegaan. Een nieuwe wereld ging voor ons open: wat houdt het in om een hond op te voeden en te trainen? Een Beagle nog wel. Luistert toch nooit? Onze Bentley luisterde na de basiscursus uitstekend! Helaas moesten wij hem laten inslapen met 16 maanden omdat hij darmkanker kreeg.
Maar vol goede moed namen wij een volgende Beagle in huis. Onze over-actieve Britt, die heel gericht is op mensen én op eten. Met haar hebben wij de puppycursus, de basiscursus en vervolg I gedaan. Parmantig sloeg zij zich door de cursussen heen, onder de bezielende leiding van Femke (en mijzelf uiteraard).
Steeds enthousiaster wordend over Beagles besloten wij Saartje erbij te nemen. Met 16 weken kwam ze in ons gezin, een bangelijk hondje, die de cursussen maar niets vond. In overleg met Femke en Jacco de basiscursus gestaakt en op hun advies Bach bloesems gegeven. Hierdoor is ze minder angstig geworden, zodat ze vrijer werd en daardoor meer kon leren. Inmiddels weet ze alles wat ze weten moet...

Femke en Jacco, dankzij jullie bijdrage in kennis, daadkracht en humor zijn onze honden fijne gezinsmaatjes. Die, hoewel ze zo hun eigen (Beagle) fratsen hebben, veel kleur aan ons leven geven.
Tineke Ouwerkerk
Takkie

Met onze kleine Takkie van 9 weken oud zijn we bij Nubis begonnen met de puppycursus. Daarna zijn we doorgegaan met de Basiscursus en vervolgens hebben we ook Vervolg 1, 2 en 3 succesvol afgerond. We willen nooit meer horen dat je een teckel niets kunt leren! Mede dankzij de hond- en baasvriendelijke manier van lesgeven van Jacco en Femke hebben wij en Takkie ontzettend veel kunnen leren en hebben we ontzettend veel plezier aan de cursussen beleefd. Jammer dat we niet verder kunnen.....
Wij wensen Jacco en Femke alle goeds voor de toekomst!
Saartje

Dit is Saartje, onze eigenwijze Jack Russel. We hebben samen veel geleerd bij Nubis, met name door de persoonlijke begeleiding. We hebben de basiscursus bij Femke en drie vervolgcursussen bij Jacco gedaan.
Niet alleen hebben we veel geleerd maar het was vooral ook erg gezellig!
Marijke Mesenig en familie.
Tjinta

Kundige en leuke begeleiding door Jacco en Femke hebben van Tjinta een gehoorzaame hond gemaakt. Met drie cursussen hebben zowel de baas als Tjinta veel geleerd waar we elke dag ons voordeel me doen!


Gooty, griekse kruising

17 Januari 2004 was de dag dat wij, Cunie en Jaap, onze nieuwe hond adopteerden. Gooty is zijn naam en hij komt uit Griekenland, waar hij op straat leefde. Hij is door de stichting SOSStrays ( www.sosstrays.be ) naar nederland gehaald. Gezien de achtergrond van Gooty besloten wij met hem op training te gaan. In Februari 2004 zijn wij bij Jacco en Femke begonnen met de basiscursus. Duidelijk was dat Gooty nog niets kon, zelfs spelen was iets wat hij niet kende. Maar gedurende de basis cursus liet Gooty zien dat hij een slimme en leergierig hond is. Na de basis cursus hebben wij nog 2 cursussen gedaan by Nubis en het eindresultaat is dat wij een geweldige hond hebben die enthousiast en vrolijk is en daar bij ook nog eens geweldig luistert. Het fijne van Nubis is dat er naast de training ook ruimte is om effe met Jacco en Femke te babbelen....of te wel, je specifieke vragen stellen en daar een gedegen antwoord op krijgen.
Kortom, de positieve gedragstraining(en) van Nubis hebben wij als erg positief ervaren - echt een aanrader om je hond het juiste gedrag aan te leren!
Vito, ADHD beardie

Met mijn tweede beardiepup kwam ik bij Nubis terecht. Na de puppencursus heb we basis vervolg en vervolg 1 en 2 gevolgd. Daarnaast hebben we ook nog doggy dance en mobility gedaan bij Nubis tot we verhuisde naar het oosten van het land, anders waren we doorgegaan!
Nubis is voor mij de ideale hondenschool. Er zijn op meerder tijdstippen trainingen dus niet alleen in het weekend, het is overdekt en dat is ideaal bij koud en slecht weer. Daardoor lopen de lessen altijd door bij slecht weer en is het tempo hoog maar niet te hoog.
De groepen zijn niet groot en dus voldoende individuele aandacht. Naast de praktijk krijg je ook wat theoretische achtergrond zodat je beter je hond begrijpt. Je kan er ook altijd met vragen terecht. En onze adhd Beardie werd eindelijk rustig door homeopathie op advies van Nubis. Wij hebben een heerlijke Beardie die luistert dankzij de hulp van Nubis.


Nala, choco labrador

Nala is geboren op 21 juli 2004 en is een chocoladebruine labrador. Omdat wij graag een zeer gehoorzame hond wilden hebben zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte hondenschool. Al snel hoorde wij via kennissen dat Nubis daarvoor zowel een goede locatie als trainers had. Inmiddels hebben wij de puppy en basis training voltooid.
Op de curus leerde wij als bazen hoe wij naar onze hond moesten kijken om het gedrag te verklaren. Tevens leerde wij via Jacco en Femke een hoop over het karakter van een 'jachthond' zoals een bruine labrador dat is. Nala heeft uiteraard nog veel te leren, maar we zien duidelijke stappen vooruit en met haar leergierigheid en wil om de baas te plezieren zijn wij ervan overtuigd dat we hierin zeer ver kunnen komen.
Nala is verder een echte labrador, welke zeer graag aporteert en altijd met water wil spelen. Tevens zit ze graag bij onze vijver om naar de vissen te kijken. Ze kan het dan natuurlijk niet laten om haar neus even in het water te steken... Tja, met water klieren is toch echt haar favoriete spelletje...
Hippo en Simba, zusjes

Hier zien jullie twee zusjes: Hippo (wit) en Simba (zwart). Met Hippo heb ik getraind bij Nubis. Ik ben enthousiast over Nubis omdat de training die zij geven maatwerk is, afgestemd op de hond-baas-combinatie. Bovendien is het er altijd gezellig en staan Femke en Jacco open voor alle vragen!
Toegevoegd worden?

Heeft u ervaring opgedaan met Nubis en wilt u uw hond toevoegen aan de Wall of Fame? Stuur dan een mailtje met verhaal en foto naar Nubis.